Siri Haust

Daglig leder/Partner DinBoligStylist AS
siri.haust@dinboligstylist.no
928 22 474

Siri er utdannet interiørdesigner og har alltid hatt en stor lidenskap for interiør, styling og oppussing. Hun er gründer av DinBoligStylist som hun startet i 2012 som et enkeltpersonsforetak. I dag teller firmaet 2 avdelinger og totalt 8 ansatte.

DinBoligStylist har i overkant av 300 stylinger pr år, og i tillegg like mange interiørveiledninger. Med fokus på kundetilfredshet og kvalitet har Siri i dag en stor kundeportefølje innenfor både nybygg og bruktbolig, både boligutviklere og boligmeglere.

Siri bistår boligutviklere i prossessen med å skape en bolig som er atttraktiv i markedet med forslag til både farger og materialer. Hun har også hatt større og mindre prosjekter for næringskunder, blant annet for Vestaksen Eiendom der hun har har hatt tett samearbid med de grafiske designerne og valgt ut farger, stil, møbler og interiør til 3D-bildenene som skal brukes i forbindelse med boligannonsene og prospekt til de prosjekterte leilighetene.

Hun har også de seneste årene stylet for flere av norges høyt profilerte kjendiser.

Siri har skrevet faste innlegg for Boligmani.no og for Eiendomsmegler.no og har i tillegg hatt tre reportasjer i Dagbladet i forbindelse med bolig- og salgsreportasjer.

Heidi Michalsen

Daglig leder/Partner DinBoligStylist Bærum AS
heidi@dinboligstylist.no
905 41 036

Heidi har alltid hatt en genuin interesse for interiør & design. Hun er detaljorientert i sine stylinger og er vant til å takle både store og små prosjekter. Hun har stylet alt fra store eksklusive boliger på Aker Brygge til oppussingsobjekter på landet.

Heidi var med på etableringen av Bolia i Drammen, som er et designerselskap som lar kreativiteten styre alt de gjør. Her jobbet hun i mange år som både salgskonsulent og verneombud for hele Bolia Østlandet. Har blitt kåret til Bolia Drammen` s beste selger i alle år og har imponerte de fleste med sine produkt- og møbelkunnskaper. Dette drar kundene nytte av når hun kommer på befaring og skriver sine veiledningsrapporter.

Videre så er hun fast interiørskribent for LIVEIN Asker og har faste sider om boligstyling i magasinet.

Hun har også erfaring fra TV2 hvor hun stylet for TV2 i serien «Fjellflørt» og er også med som boligstylist i TV2 serien «Bolig til salgs».

Dinboligstylist_siri_haust
Dinboligstylist_heidi_michalsen_bærum

Vilma Sleze

Interiørstylist med arbeidsområde Buskerud og Vestfold
vilma@dinboligstylist.no

Vilma er 31 år og er utdannet interiørstylist, og har også bakgrunn i hotell- og restaurantbransjen. Dette gjør at hun er både serviceinnstilt og løsningsorientert ovenfor kundene. Hun har også en bachelorgrad i fransk filologi. Hun er utrolig dyktig som stylist, og har alltid kreative og gode løsninger for å klargjøre boligen for salg.

Charlene Arlette Austad Berntsen

Interiørstylist med arbeidsområde Buskerud og Vestfold
charlene@dinboligstylist.no

Henrikke Skryseth Svendsen

Interiørstylist med arbeidsområde Buskerud og Vestfold
henrikke@dinboligstylist.no

Thomas Appel

Sjåfør og lageransvarlig med arbeidsområde i Buskerud og Vestfold
thomas@dinboligstylist.no

Tommy Sutherland

Sjåfør og lageransvarlig med arbeidsområde Oslo og Akershus
tommy@dinboligstylist.no

Tommy er også maler og kan bistå ved både store og små maleroppdrag. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.